Duguláselhárítás gyorsszolgálat Budapesten

A TISZTA VÍZ Környezetvédelmi Szolgáltató Kft. duguláselhárítással, csatornakamerázással, csatornamosással, szivattyúzással, szivattyújavítással, épületen és telekhatáron belüli duguláselhárító gyorsszolgálattal áll az Ön rendelkezésére saját csapataival.

Duguláselhárító gyorsszolgálatunk telefonügyelete:
30/5 200 600

Természetesen, ha bármi másfajta gonddal felkeresik, az ügyelet azonnal segít.

Mit jelent a vagyonmentés?

Sajnos, mi magyarok akkor fordulunk orvoshoz, ha már visznek bennünket. Ez a hibajavításra is vonatkozik.

Akkor hívjuk a szerelőket, ha már a szomszédnak is kárt okoztunk, vagy már elöntötte a szomszéd lakását is a víz. Akkor keresünk gyorsszolgálatot, amikor már nagyon nagy a baj, és menteni kell a lakást, a vagyont, az egészségét.

Ne várja meg, hogy “majd elmúlik magától” a hiba. Kis hibákból – ha nem figyelünk oda – mindig nagyobb lesz.

Baj esetén azonnal segítünk! Legyen Ön biztonságban! Ha bármi változás történik az életében, ne kelljen keresgélnie telefonszámokat, legyen Önnél a mi pénzre váltható zsetonunk, legyen Önnél az ügyeleti telefonszámunk, vagy az átalánydíjas szerződésünk.

 

Mit javítunk? Avagy mondja, mi a gondja?

 

Duguláselhárítás házilag

 

A következő dolgok javításával foglalkozunk:

Dugulások elhárítása: akna, átemelő szivattyú, beépített WC, bidet, bidé, bojler, búvárszivattyú, bűzelzáró, cirkó, ciszterna, csapadékcsatorna, csaptelep, csatorna, csatornakamerázás, csatornatönk, csepegés megszüntetése, csobogó,  csővezeték, csőtörés javítása, darálós WC dugulás megszüntetése, eresz, emésztő, esőcsatorna, fürdő, ipari méretű csatorna tisztítása (telephelyek, gyárak, gyárudvarok), kád, kamerázás, kanális, kerti tó, lábmosó, lefolyó, medence, mosdó, mosogató, mosogatógép, mosókonyha, öltöző, padlóösszefolyó, pince, pissoire, piszoár, szifon, szennyvízszivattyú, szivattyú, szivárgás, szökőkút, terasz, tusoló, udvar, uszoda, vécé, víz, vizelde, vízmelegítő, vízszerelés, vízvezeték, WC, zuhanyozó, zuhanytálca dugulások elhárítása.

 

Áraink

 

Nincsenek bejegyzések.

 

Duguláselhárítás ára

Duguláselhárítás árak Budapesten

Tudja, milyenek a duguláselhárítás árak Budapesten? Minden duguláselhárító más áron dolgozik. Mást is nyújt. Minden megrendelő a legolcsóbb, a leggyorsabb, a legtisztább duguláselhárítást azonnal elvárja ...
Bővebben
Duguláselhárítás: lefolyó dugulás

Miért érdemes minket választani?

Mi vagyunk az a duguláselhárító csapat Budapesten, akivel Ön duguláselháríttatni akar!
  • Egyik legrégebbi duguláselhárító cég vagyunk Budapesten
Nincs titkos telefonszámunk, valódi duguláselhárító cég ...
Bővebben
Duguláselhárítási árak

Duguláselhárítási árak nálunk

ÁRAINK nettó Ft-ban  A duguláselhárítási árak nálunk megfizethetőek, de természetesen tükrözik több évtizedes szakmai tapasztalatainkat, garanciával végzett gyors, alapos, higiénikus és megbízható munkánk minőségét is ...
Bővebben
Duguláselhárítás Budapest kerületek

Duguláselhárítás Budapest minden kerületében

Duguláselhárítás Budapest minden kerületében. Ügyelet és ingyenes tanácsadás: 30/5 200 600 ...
Bővebben