Csatornakamerázás Budapest

Csatornakamerázás Budapesten és környékén

A csatornakamerázás – vagy más néven kamerás csatornavizsgálat, kamerás csővizsgálat – megmutatja, milyen állapotban van Önnél a csatorna, a vízcső, hol található kritikus, javítandó szakasz.

Csatornakamerázás

Különösen ajánlott a kamerás csatornavizsgálat – és természetesen a csatornamosás – új épületek átadása előtt, régi épület egészének vagy valamely lakásának a felújítása után, vagy ha rendszeres dugulás fordul elő.

A csatornakamerázás módja

A csatornakamerázás igazán csak tiszta csatornában végezhető, ugyanis ha szenny van a csatornában, a kamera csak a szennyet látja. Előbb tehát ki kell tehát mosni a csatornát, majd közvetlenül mosás után vezethető be a csatornakamera.

A csatornakamerázás felvételén tisztán látható, milyen egy szennyvízcsatorna belseje. Látszik az is, hogy hányadik centiméternél kezdődik a csatorna megsüllyedése, hiszen ilyen helyen víz alá kerül a kamera.

A vízben úszkáló színes dolgok csudaszépek, de egy szakembernek a kamerázás során látható uszadékok egészen mást jelentenek. Csatornakamerázás esetén pontosan lehet látni, hol csatlakoznak be oldalágak, merre kanyarodik a csatorna, és mi a dugulás oka.

A hibás csatorna kijavítása nem a csatornakamerázó, hanem a csatornaépítő feladata!

Csatornakamerázás, kamerás csővizsgálat

Mit látunk a csatornakamerázás során?

 

Keresési kifejezések: kamerás csatornavizsgálat, kamerás csővizsgálat, csatorna kamerázás, csatornakamerázás Budapesten és környékén

Csatornakamerázás árak

 

Megtalál minket itt is:

gyorsszolgalat.hu
Facebook/DugiZsuzsi

Duguláselhárítás Budapest