Önről és rólunk

Kapcsolat - duguláselhárítás ügyelet 30 5 200 600

 

Ha dugulása van, Ön telefonálni kezd

És feltesz rögtön egyszerre két kérdést:

  • Mikorra érünk Önhöz?
  • Mennyibe kerül egy duguláselhárítás?

A telefonügyeletes azonnal visszakérdez. No, nem azért, mert kíváncsi, hanem azért, hogy egy körülbelüli árat előre kiszámolhasson.

  • Mi dugult el?
  • Mi mindennel próbálkozott eddig, hogy megszüntesse a hibát?
  • Kb. milyen messze, hány lépésre van a WC, az akna vagy az emésztő?

Ha kiszámoltuk közösen az árat, és Ön elfogadtatta a munkadíjunkat a fizetővel, akkor térünk rá a lényegre:

  • Ki a számla címzettje?
  • Kaphatnánk-e egy pontos címet?
  • Ki vár ránk a helyszínen?
  • Ki fizet?

Majd a szolgáltatási elvárásainkról beszélünk, kell nekünk víz és áram. Majd az elállási lehetőségről, a fizetési feltételekről állapodunk meg. Elmondjuk, hogy mi mindent tehet, amíg a szerelő kiér, mi mindennel gyorsíthatja Ön a szerelő hatékony szolgáltatását.

 

Önről és rólunk

Önről és rólunk

 

RÓLUNK…

Ügyfeleink véleménye

 

Miért ajánl minket?

“Imádom ezt a csapatot! Mindenki, aki ennél a társaságnál van, csak velem foglalkozik. Figyelnek minden kívánságomra. Előre megmondtam a telefonba a megrendeléskor, hogy nem szeretném, ha utcai cipővel trappolnának be hozzám. A szakember ehelyett hatalmas bakkancsban jött, amire egy nylonzacskót húzott. Köszönöm a figyelmeséget.”

Kovács Lídia

 

Nincs többé visszatérő dugulás!

“Nagyon meglepett, hogy a dugulaselharitas.hu duguláselhárítója az első találkozásunkkor megtanította nekem, hogy mit tegyek, és mit ne tegyek, hogy többé ne legyen dugulásom. Ennek a társaságnak a megismeréséig rendszeres duguláselhárítást kellett fizetgetnem. Már olyan természetességgel jöttek hozzám egy másik cég duguláselhárítói, mintha a családtagjaim lettek volna. Soha addig nem mondta meg senki, hogy mitől lehet visszatérő ez a problémám. Láss csodát: már nem kell a duguláselhárításra költenem.”

Topper Nehoma Anna

 

Mint a nőgyógyászom

“Nem tudtam, hogy a duguláselhárítás is egy szakma! Azt hittem, hogy egy kicsit megkotorják, ami a csőben van, és készen is van.

A fenéket! Mint a nőgyógyászom: előbb meghallgat, majd kitárulkozom, utána megtapint kívülről-belülről, ha kell, bekukucskál, diagnosztizál, majd tesz-vesz valamit bent a sötétben és ettől meggyógyulok. Majd ad receptet, és ha úgy teszem a dolgom, ahogy ő mondta, akkor többé nem lesz gondom…

Pont ugyanezt tette nálunk a duguláselhárító is.”

Szatmári Jenő Istvánné

 

Jé, belelátok a csatornámba

“Kevés duguláselhárítónak van csatornakamerája. A dugulaselharitas.hu szakemberének van.

A WC vezetéke belülről egy csatornakamerával és egy speciális kis képernyőn látható. Izgalmas, ahogy a kamera halad előre. Előbb azt hittem, hogy tele lesz ürülékkel, meg mindenfajta gusztustalan fújj-jal. Frászt! Hál’ Isten, ilyesmikkel nem találkoztam.

Milyen a csatorna belseje?

A csatorna belseje olyan, mint egy alagút, ahogy leér a függőleges vezeték a fekvő szakaszba, rögtön tintakék a beléöntött olajfestéktől. Tovább haladva a víz alá süllyed a filmfelvevő. Ez olyan, mintha egy tál levesben utaznék, ahol a WC-n lehúzott répákkal, zöldborsókkal, húsdarabokkal nézhetek szembe. – Mint megtudtam, itt gömbölyű hasa van a csatornának -. Kiúszva, ahogy a tengeralattjáró kiemelkedik a vízből, a cső mindkét szélén, kb. a fele magasságánál egy fehér csík azt jelzi, hogy a kihűlt zsír, ami eddig a leves tetején úszkált, a csatornafal hűvös oldalfalára letapadt. Ahogy haladunk tovább, egyre vastagabb ez a fehér csík, és a legnagyobb meglepetésemre a cső tetején hatalmas barlangszerű képződményekké állt össze. Nekem csodálatos ez a táj! – Kiderült, hogy ez csupán az a feltapadt zsíradéktömeg, ami minden egyes mosogatáskor apránként került bele a tányérokról, evőeszközökről, serpenyőkből.

Azt is megtudtam, hogy teljesen mindegy, hogy olajat használok, vagy libazsírt, a sütés után a vízzel elegyedve hasonló állagú lesz az olaj is, mint a kihűlt zsír.

Csatornakamerázás

Miután a csatornamosó autó nagynyomással kimosta ezeket a szépségeket, visszahelyezte DugiZsuzsi, a duguláselhárítás mestere a csatornakamerát. Legnagyobb meglepetésemre a letapadt kék festék megmaradt, és ott van már csak víz, ahol az előbb még a levesben éreztem magam. Minden piszok eltűnt.

Ez a csatornakamerázás sok tanulságot hordozott: az emésztőig hosszú utat tesz meg a szennyvíz. Valószínű, hogy a monoblokkos öblítőrendszerünk alacsonyról lassan és kevés vizet használ, ezért nem alkalmas a családi házunkhoz.

Ahol hasas a csatorna, ott a talaj és a cső is megsüllyedt, ezért az is a visszatérő dugulás egyik oka addig, amíg kicseréltetjük azt a szakaszt és alatta a földön stabilizálják a csatornajavítók a csövet.

Sűrűbben kell szippantatnunk, mielőtt tele lesz az emésztő.

Nagyon megérte a csatornakameráztatás, hiszen rengeteg kiadástól megszabadított. Most már tudjuk, hogy mi mindent tehetünk, hogy ne kelljen többé foglalkoznunk a csatornával.”

Kocsis Hajnalka

 

Jé, a WC-papír nem mindig papírból készül

“Sosem hittem volna, hogy a WC-papír így összeállhat egy hatalmas kígyóvá! Olyan vastaggá, mint amilyen vastag a cső! Az a nagynyomású szerkentyű az udvari aknába kicsalogatott egy hosszú fehér kígyót, és ahogy felaprította a slag vize, akkor kiderült, hogy az mind a mi WC-papírunk.

Elárulom, hogy a legfinomabb fajtából való, ami nem tudni, mikor ázik szét, lehet, hogy a duguláselhárítónak igaza van, és nem mindenütt papírból készítik a WC-papírt.

Hirtelen nem is tudtam, hogy most piruljak-e, vagy szégyenkezzek-e. Meg sem tudtam szólalni a meglepetéstől. Ekkor a duguláselhárító megnyugtatott, hogy lehet kapni cellulózból, természetes növényből készült WC-papírt is.”

Krajcsi Károly

 

Nem kell utánuk takarítanom!

“Úgy féltem a felfordulástól, a kosztól, ami egy dugulással együttjár, amit annakidején még otthon tapasztaltam! És most tessék, ahogy férjhez mentem, elköltöztem, nálam is előjött. Aggódtam, hogy megint mennyit kell csutakolnom, hogy újra rend és kellemes illat legyen.

A gyorsszolgalat.hu neve tetszett, mert a gyorsaság már eleve ellentmondott a régi tapasztalataimnak. Kihívtam a duguláselhárítójukat. Legnagyobb meglepetésemre ez a pasi nem volt piszkos – már ez egy jó jel -, és illedelmes, kellemes, megnyerő személyiség, majd piff-puff elvégezte a munkát. Sőt, maga után feltörölt, és olyan rendet és tisztaságot hagyott, mintha nem is lett volna előtte az a hatalmas kupleráj, amiben én őt fogadtam.

Ezt muszáj volt elmondanom róla, mert ilyet először tapasztaltam egy szakembernél.”

Köszönöm: Pelz Fajvel Pál

 

Sárgavillogós autóval a tilosban?

“Sétálóutcában lakunk, és attól rettegtem, hogy emiatt nem jön ki egyetlen egy szerelő sem, hiszen az ideköltözésünk is annyira bonyolult volt, mert nem mert behajtani a költöztető teherautó, jó messziről hordták föl a bútorokat.

A dugulas.hu munkatársa viszont volt olyan bátor, és a teherautójával bejött egészen a kapuig, onnan tudott dolgozni. Ugyanis mielőtt megvettük volna a lakást, az előző lakó felújíttatta, és az „építőmesterek” a csatornába öntötték ki a felesleges építőanyagaikat, emiatt nemcsak az én lakásom, hanem az egész társasház eldugult.”

Toma István

 

Hol lehet a leföldelt akna?

“A felújításkor az udvart is rendbehoztuk. A gyönyörű kertünket elrondította egy csúf betonlap. Megemelni nem tudtuk. Logikusnak tűnt, hogy telehordtuk az egész kertet virágfölddel, hogy ne is látszódjon az a fehér betonlap. Beültettünk fákat, virágokat és térkőburkolatot is készítettünk. Aztán pár év múlva minden eldugult. Hívni kellett egy szakembert. Tőle tudtuk meg, hogy kell lenni valahol a kertben egy fordítóaknának. Eszünkbe sem jutott az a betonlap. A szaki jó megérzéssel azt mondta, hogy itt, a viacolor szélénél kell lennie az aknának.

Az ásójával belecsapott a földbe, ami nagyot koppant. Hatalmas szerencsénk volt, hogy szabályosan építették meg azt az aknát annakidején, mert valóban ott volt az a fránya, betonból készült fedlap, amiről már rég elfeledkeztünk, alatta pedig a szennyvíz tényleg a kapu irányába fordult. Ha akkor egy másik céget hívok ki, és nincs ekkora gyakorlata, és nem találta volna meg a leföldelt aknát, lehet, hogy felásatta volna velünk az egész kertet, hiszen belepottyant egy szétrohadt fazsalu, az akna oldalfalából. Azt máshonnan nem lehetett volna kiszedni. Ezzel a szaktudással rengeteg pénzt, időt, energiát takarított meg nekünk a gyorsszolg.hu duguláselhárítója.”

Csenár Tibor

Köszönet

“Kedves Zsuzsa,

Nagyon köszönöm. Lenyűgöz a profizmusuk.”

 Üdvözlettel:

Köffer Tamás facility manager

 

Árak és kapcsolódó információk

Duguláselhárítás ára

Duguláselhárítás árak Budapesten

Tudja, milyenek a duguláselhárítás árak Budapesten? Minden duguláselhárító más áron dolgozik. Mást is nyújt. Minden megrendelő ...
Tovább
Duguláselhárítási árak

Duguláselhárítás áraink

ÁRAINK nettó Ft-ban  Ha a fővárosi duguláselhárítási árak ügyében képbe szeretne kerülni, olvassa el ezt a ...
Tovább
Duguláselhárítás Budapest kerületek

Duguláselhárítás Budapest minden kerületében

Duguláselhárítás Budapest minden kerületében. Ügyelet, ingyenes tanácsadás, gyors duguláselhárítás.
 • Duguláselhárítást végzünk minden kerületben – legolcsóbban, ...
  Tovább

 

duguláselhárítás ügyelet

 

Itt is megtalál minket

Facebook.com/DugiZsuzsi/

Duguláselhárítás-DugiZsuzsi-Facebook