Duguláselhárítás járványveszély idején

Egyik ügyfelünk véleménye

“Szeretném leírni a tapasztalatomat ezzel a duguláselhárító vállalkozással kapcsolatban.

Eldugult a mosogatóm, már egy ideje nehezen folyt le a víz. Gondoltam, kivárom, hogy vége legyen a vírusos időszaknak, majd utána hívok szerelőt. Féltem idegent hívni a házhoz, nem tudtam, hogyan kezelik a helyzetet a szerelők, hordanak-e maszkot, vigyáznak-e a megrendelők egészségére és a sajátjukéra.

Tegnap aztán már egyáltalán nem akart lefolyni a víz, gondoltam nincs mese, hívok valakit, szerencsémre megtaláltam Rácz Zsuzsa duguláselhárító vállalkozását.

Telefonon egyeztettünk, sorra kikérdezett, hogy mit tapasztalok, megbeszéltük, hogy ma érkezik a szerelő, megnyugtatott, hogy a vírus miatt ők is fokozottan vigyáznak magukra és a megrendelőkre. A szerelői védőszemüveget, maszkot, kesztyűt viselnek és valóban így is érkezett a kollégája.

A szerelő a dugulás okát hamar megtalálta, gyorsan, pontosan elhárította, tisztaságot hagyva maga után. Nemcsak a gyors és pontos munkával, hanem az árral is teljesen elégedett vagyok, munkalapot és számlát is kaptam és az elvégzett munkára garanciát vállaltak.

Csak dicsérni és ajánlani tudom Őket mindenkinek.”

Bálint Gizi
Budapest, 2020. 04. 16.

 

Kapcsolat - duguláselhárítás ügyelet 30 5 200 600