GY.I.K.

Gyakran ismétlődő kérdések

Lehet, hogy Önben is felmerülnek a következő kérdések:

  • Mikor érünk a helyszínre?
  • Ki érkezik a helyszínre?
  • Mit tehet Ön, amíg megérkezik a szerelő?
  • Mennyibe kerül a gyorsjavítás?
  • Milyen garanciát, jótállást adunk?

Íme a válaszok:

  • Mikor érünk a helyszínre?

Megrendeléskor a legközelebbi hibajavító gyorsan indul, ahogy befejezte azt a munkát, amelyen éppen dolgozik. A TISZTA VÍZ Kft. ettől gyorsszolgálat. Természetesen, ha későbbi időpontot rendel meg, mi ahhoz is alkalmazkodunk.

  • Ki érkezik a helyszínre?

Sárga villogós, komplett felszerelt autóval robog a szakember a hibajavítás, a dugulás, csatornamosás, csatornatisztítás, csatornakamerázás, szivattyúzás színhelyére.

  • Mit tehet Ön, amíg megérkezik a szerelő?

Ha igényli, telefonon azonnal adunk ingyenes tanácsot, hogy mi mindent tehet Ön a hibajavító kiérkezéséig – hogyan csökkentheti a víz okozta kárt, hogyan veszélytelenítsen. Például, hogy merre keresse a víz-, vagy a gázelzárót, hogyan zárja azt el, vagy miképp áramtalanítson, ha az szükséges.

  • Mennyibe kerül a gyorsjavítás?

Nincs két egyforma hiba, nincs két egyforma javítás, duguláselhárítás, csatornatisztítás, szivattyúzás. A hibabejelentéskor alaposan kikérdezzük Önt, és előre kiszámoljuk a körülbelüli árat. A helyszínre érkező szerelő pontosítja azt. Ha több munkája lesz vele, Ön akkor is csak az előre kalkulált összeget fizeti.

Biztosan van olcsóbb hibajavító. Mi az akciós árért a gyorsaságot, a szakértelmet, a tisztaságot, a biztonságot, a nyugalmat nyújtjuk. Velünk nem lesz gondja. 22 éve a vizes dolgokra specializálódtunk. Nem fogunk hirtelen megszűnni, eltűnni. Tőlünk nemcsak szóban, de írásban is kap garanciát…

  • Milyen garanciát, jótállást adunk?

A TISZTA VÍZ Kft. minden javítására garanciát vállal. Duguláselhárításra a törvény nem nyújt garanciát, mi 168 órát adunk. Az EU-ba belépésünk óta minden más hibajavításra fél év a jótállás, mi egy kerek évet kínálunk. A beépített vagy újonnan vásárolt első osztályú anyagokra a kereskedőtől adunk minősítési tanúsítványt, amely tartalmazza az adott termék jótállási idejét.

Az Ön biztonsága: az átalánydíj

Sajnos, mi magyarok akkor fordulunk orvoshoz, ha már visznek bennünket.

Ez a hibajavításra is vonatkozik. Akkor hívjuk a szerelőt, ha már a szomszédnak is kárt okoztunk, vagy már elöntötte a szomszéd lakását is a víz, vagy kigyulladt a falban a vezeték.  Akkor keresűnk gyorsszolgálatot, amikor már nagyon nagy a baj, és menteni kell a lakást, a vagyont, az egészséget.

A TISZTA VÍZ Kft. pici baj esetén is készenlétben áll. Kis munkákra is. Ne várja meg, hogy “majd elmúlik magától” a hiba! Kis hibákból – ha nem figyelünk oda – mindig nagyobb lesz.

Baj esetén gyorsan segítünk! Legyen Ön biztonságban! Ha bármi változás történik az életében, ne kelljen keresgélnie telefonszámokat, legyen Önnél a mi pénzre váltható zsetonunk, legyen Önnél a telefonszámunk vagy az átalánydíjas szerződésünk!

Ha nem kapott választ a kérdésére, hívjon a 30/5 200 600-as számon, vagy ha a válasz ráér, akkor a Kapcsolat oldalon küldje be kérdését, amit pár napon belül megválaszolunk!