Csatornakamerázás Budapest

Csatornakamerázás Budapesten és környékén

A csatornakamerázás – vagy más néven kamerás csatornavizsgálat, kamerás csővizsgálat – megmutatja, milyen állapotban van Önnél a csatorna, a vízcső, hol található kritikus, javítandó szakasz.

Csatornakamerázás

Különösen ajánlott a kamerás csatornavizsgálat – és természetesen a csatornamosás – új épületek átadása előtt, régi épület egészének vagy valamely lakásának a felújítása után, vagy ha rendszeres dugulás fordul elő.

duguláselhárítás ügyelet

A csatornakamerázás módja

A csatornakamerázás igazán csak tiszta csatornában végezhető, ugyanis ha szenny van a csatornában, a kamera csak a szennyet látja. Előbb tehát ki kell tehát mosni a csatornát, majd közvetlenül mosás után vezethető be a csatornakamera.

A csatornakamerázás felvételén tisztán látható, milyen egy szennyvízcsatorna belseje. Látszik az is, hogy hányadik centiméternél kezdődik a csatorna megsüllyedése, hiszen ilyen helyen víz alá kerül a kamera.

A vízben úszkáló színes dolgok csudaszépek, de egy szakembernek a kamerázás során látható uszadékok egészen mást jelentenek. Csatornakamerázás esetén pontosan lehet látni, hol csatlakoznak be oldalágak, merre kanyarodik a csatorna, és mi a dugulás oka.

A hibás csatorna kijavítása nem a csatornakamerázó, hanem a csatornaépítő feladata!

Csatornakamerázás, kamerás csővizsgálat

Mit látunk a csatornakamerázás során?

 

ÜGYFÉLVÉLEMÉNYEK

Utaztam a csatornámban!

Csatornakamerázás BudapestSok-sok duguláselhárító járt nálunk mindenféle technikákkal, technológiákkal. Senki nem tudta megszüntetni a dugulást. A nem működő csatorna miatt vehettem meg méltányos áron az előző tulajtól az otthonát. Csak ő feladta, hiányzott belőle a kitartás. Ha sok pénzem lenne, lehet, hogy én is elköltöznék, mert a víz használata nélkül valóban nem lehet élni. Az pedig nem megoldás, hogy vödrönként vigyem az elhasznált mosogatólét, meg a többit az udvarra, felemelem az akna tetejét, és belezúdítom titokban az elhasznált vizeket. Egyszer ilyenkor észrevett az egyik hazatérő szomszéd, aki rögtön ajánlotta Dugiékat. Ők biztosan nem hagynak cserben – mondta, nagyon értenek a csatornákhoz. Nem vegyszereznek, csak tiszta vízzel tisztítanak.

Megérkezett a szakember. Nagyon megszenvedett a munkától ő is és a narancssárga autója is, ami tényleg vékony vízsugarakkal aprította fel és mosta ki a csatornába belekötött betont. Csak azért, hogy biztosak legyünk benne, hogy jól dolgozott ő meg a víz, előkapott egy csatornakamerát, és végigtolta egészen a WC-től az udvari aknáig.

Ez egy csodás, föld alatti utazás volt nekem. Láttam, hogyan néz ki belülről a csatornám! Érdekes, ahogyan oldalról becsatlakozik egy cső, ami a mosdó, a kád, a zuhanytálca, a padlóösszefolyó közös vezetéke, és külön egy másik a mosogató csövének a tátongó lyuka. De ez hagyján! Mindent ledugóztunk, teleraktunk vízzel, és egyenként vizsgáltuk meg a mosdó, a kád, a zuhanytálca működését. A padlóösszefolyónál pedig egy vödör vizet kilöttyintettem, hogy láthassuk, milyen gyors a víz elfolyása. Mire végeztünk, addigra elindult a mosógép is. Annak a habzó vizét is láthattam. Amikor a mosogatómedence dugóját is kihúztuk, akkor fellélegezhettem, minden kiválóan és gyorsan elfolyt. Akkora örvények keletkeztek a kádban és a mosogatómedencében, amilyenre nem is számítottam.

Megnyugtatott a figyelmes mester, hogy minden szabályosan van bekötve, szépen, egyenletesen fektették le a fővezetéket, amelyben a kamerával jártunk. Ezt a lakást nem fogom elcserélni, hiszen már a saját kádamban fürödhetek. Micsoda élmény! A duguláselhárítók között valóban a csúcsszakértők a Dugiék!  – D. Juliska

Összes vélemény >>

 

 

Keresési kifejezések: kamerás csatornavizsgálat, kamerás csővizsgálat, csatorna kamerázás, csatornakamerázás Budapesten és környékén

Árak és kapcsolódó információk

Duguláselhárítás ára

Duguláselhárítás árak Budapesten

Tudja, milyenek a duguláselhárítás árak Budapesten? Minden duguláselhárító más áron dolgozik. Mást is nyújt. Minden megrendelő ...
Tovább
Duguláselhárítási árak

Duguláselhárítás áraink

ÁRAINK nettó Ft-ban  Ha a fővárosi duguláselhárítási árak ügyében képbe szeretne kerülni, olvassa el ezt a ...
Tovább
Duguláselhárítás Budapest kerületek

Duguláselhárítás Budapest minden kerületében

Duguláselhárítás Budapest minden kerületében. Ügyelet, ingyenes tanácsadás, gyors duguláselhárítás.
  • Duguláselhárítást végzünk minden kerületben – legolcsóbban, ...
    Tovább

 

duguláselhárítás ügyelet

 

Itt is megtalál minket

Facebook.com/DugiZsuzsi/

Duguláselhárítás-DugiZsuzsi-Facebook