Duguláselhárítás házilag: tippek, módszerek, hasznos tanácsok azonnal

LEFOLYÓTISZTÍTÁS, DUGULÁSELHÁRÍTÁS HÁZILAG. HASZNÁLHATÓ TANÁCSOK INGYEN, AZONNAL

Önnel is előforult már, hogy eldugult a mosdó, zuhanyzó, kádlefolyó, padlóösszefolyó, konyhai mosogató, WC,  vagy az esőcsatorna, akna, eresz, medence, csobogó, szökőkút, kanális? 

Duguláselhárítás

Vagy épp most történt ilyesmi, de nem olyan nagy még a baj, mint a fenti képen, ezért inkább szeretné, ha a duguláselhárítás házilag, saját kezűleg megoldható lenne?

Viszont elege van az unalmas elméleti tanácsokból, amiket nem lehet alkalmazni. Valódi segítséget, testre szabott válaszokat akar?

Online megtanítjuk Önt lefolyót tisztítani, dugulást elhárítani egyszerűen, házilag, élesben és sikeresen. 

Most azonnal elkezdheti!

Olvassa el azonnal kipróbálható tanácsainkat itt:

Mosdó dugulás megszüntetéséhez szerencsés esetben nem feltétlenül kell duguláselhárító szakembert hívni. Kisebb dugulás házilag is megszüntethető.

Tanácsainkat itt találja: Kattintson ide!

Mosogató dugulás történt Önnél? Szeretné házilag megoldani? Jó hír: a dugulás megszüntetését házilag is meg lehet próbálni!

Tanácsainkat itt találja: Kattintson ide!

Fürdőkád dugulás történt Önnél? Szeretné házilag megoldani? Jó hír: a fürdőkád-lefolyó dugulásának megszüntetését házilag is meg lehet próbálni! 

Tanácsainkat itt találja: Kattintson ide!

Eldugult a WC? Szeretné házilag megoldani? Jó hír: a fürdőkád-lefolyó dugulásának megszüntetését házilag is meg lehet próbálni! 

Tanácsainkat itt találja: Kattintson ide!

Eldugult a bidé? Szeretné házilag megoldani? Jó hír: a dugulás megszüntetését házilag is meg lehet próbálni! 

Tanácsainkat itt találja: Kattintson ide!

Eldugult a piszoár (pissoire)? Szeretné házilag elhárítani a dugulást? Jó hír: a dugulás megszüntetését házilag is meg lehet próbálni! 

Tanácsainkat itt találja: Kattintson ide!

Eldugult a tusoló, zuhanyzó? Szeretné házilag megoldani a problémát? Jó hír: a dugulás megszüntetését házilag is meg lehet próbálni! 

Tanácsainkat itt találja: Kattintson ide!

Eldugult a lefolyó? Szeretné házilag megoldani a problémát? Jó hír: kisebb dugulás megszüntetését házilag is meg lehet próbálni! 

Tanácsainkat itt találja: Kattintson ide!

Eldugult a padlóösszefolyó? Szeretné házilag megoldani a problémát? Jó hír: kisebb dugulás megszüntetését házilag is meg lehet próbálni! 

Tanácsainkat itt találja: Kattintson ide!

Eldugult a medence lefolyója? Szeretné házilag megoldani a problémát? Jó hír: kisebb dugulás megszüntetését házilag is meg lehet próbálni! 

Tanácsainkat itt találja: Kattintson ide!

Ha ezekben nem talált kielégítő információt, kérje személyre szabott díjmentes tanácsunkat telefonon!

Mondja el, mi a gondja, mit hogyan próbált tenni eddig, és mit tapasztalt!

Testre szabott egyedi megoldást keresünk Önnek. Vagy ha akarja, megyünk, és megoldjuk a problémát, gyorsan, szakszerűen.

Duguláselhárítás házilag

A leggyorsabb megoldás, ha telefonon hívja a 30/5 200 600-as ügyeleti számunkat!

Írhat SMS-ben a 30/396 2922-re számra. Rövid időn belül megérkezik a válaszunk. 

KINEK TUDUNK KÖRNYEZETKÍMÉLŐ
DUGULÁSELHÁRÍTÁSSAL SEGÍTENI?

Háziasszonynak, háziúrnak, szállásadónak, albérlőnek, vállalkozónak, alkalmazottnak, nyugdíjasnak, háztartást (lakást vagy családi házat) vezetőnek,

ha néha valami (például WC, bidé, mosdó, mosogató, kád, tusoló, zuhanyzó, medence, pissoire) eldugul.

Ingyen adunk tanácsot, hogyan oldható meg a duguláselhárítás házilag, de ha az nem megy és Ön a helyszínre hívhat minket, a csapatomból aki előbb befejezi a pillanatnyi munkáját, azonnal indul, és kihúzza Önt a bajból, és Ön ráadásul grátisz megtanulhatja tőle a megelőzés otthonára szabott titkait.

Társasházak közös képviselőjének, gondnokának, házmesterének, vagy vendéglátóhelynek, étteremnek, 

ha az esőcsatorna és a vizesblokk egy-egy vezetéke időnként eldugul.

Kisebb dugulás esetén telefonon ingyen adunk tanácsot, hogyan lehet helyben megoldani a problémát, illetve ha kéri, a csapatomból azonnal indul, aki előbb befejezi a pillanatnyi munkáját, és kihúzza Önt a bajból.

Munkatársunk megmutatja, mi okozta a dugulást, és Ön megtudja, mivel előzheti meg, hogy újra visszatérjen a dugulás.

Gyár, ipartelep létesítményüzemeltetőjének, ingatlankezelőnek, építményüzemeltetőnek,

ha az udvar, a pince, az alagsor, garázs csatornái rendszeresen vagy alkalmanként eldugulnak.

Ráírjuk a munkalapra, hogy pontosan hol, hányadik centiméteren van a csatorna elváltozása, és hogy micsoda az. Ehhez alaposan átmossuk a rendszert és lefilmezzük, hogy lásson tisztán.

Építkezés vagy felújítás után, átadás és beköltözés előtt az építőnek,

azért, hogy nyugodt szívvel adhassa át munkáját a megrendelőnek, hogy évtizedekig ne legyen semmilyen panasz.

A hivatalos átadás-átvételhez a dokumentum melléklete az átmosás utáni csatornakamerás filmfelvétel. Az igényes szakember ragaszkodik a komplett szolgáltatáshoz.

MIÉRT VAGYOK BIZTOS ABBAN, HOGY TUDUNK ÖNNEK SEGÍTENI?

Rácz Zsuzsa, alias DugiZsuzsi budapesti duguláselhárító specialista vagyok.

27 éve dolgozom ebben a szakmában. 

Ügyfeleim szerint én és a csapatom vagyunk a leggyorsabb, leggyakorlatiasabb, környezetkímélő és bajmegelőző duguláselhárítók.

Amikor Magyarországon még nem is volt igazán duguláselhárítás, se tankönyv, se leírás, 27 éve kezdtem el duguláselhárítani, mert imádtam a műszaki dolgokat, és akkor még csupán három duguláselhárító hirdetett Budapesten. A Fővárosi Csatornázási Művek csatornatisztítóitól és a vizesektől tanultam sok mindent.

A vízvezetékszerelői szakmunkásképzőben egyetlen órában tanították erről a munkáról szakikat, és a szerszámkészletük akkor csupán egy darab drót volt, ezért egy-egy ilyen dugulásmegszüntetés eleinte nekem is hosszú ideig tartott, majd legyártattam különböző lágyságú-keménységű és hosszúságú rugókat és fúrógéppel kísérleteztem a drót helyett.

Szerencsémre hamarosan bejött Magyarországra egy német cég, amelyiktől vehettem egy elektromos duguláselhárító gépet, a hozzátartozó, spirállá feltekert dróttal. Különböző spéci dugulásmegszüntető fejekkel elkezdődött a duguláselhárítás aranykora itthon is. Jómagam 9 évig teljesen egyedül dolgoztam, nem volt munkatársam.

9 év tapasztalatával kezdtem betanítani sok fiatalt duguláselhárítani. Egy-két ötletemet, újításomat a belga és egy német duguláselhárító gyártók megvalósították.

27 év alatt megismert 6789 ügyfél, akiknél azóta is dolgozom a csapatommal. Ők visszavárnak, ha kell, akkor huszonév után is emlékeznek és örömmel hívnak, ha megint valamilyen dugulásuk van. Megható, hogy pár mondatomat ma is büszkén felidézik. Olyanokat, amelyektől, ha rosszul is van megépítve a csatorna, már tudják, mire figyeljenek, mit vegyenek észre, és mit tegyenek, ha kezdődő dugulást tapasztalnak. És valóban, ugyanaz a dugulás a helyzetre és a személyre szabott módszeremmel teljesen megelőzhető.

Büszkén mondják, hogy a tanácsaimnak köszönhetően nem kellett átépíttetniük a csatornát, feltúrni a kertet, majd helyreállítani, és egy-egy tőlem hallott praktikával több milliót megspóroltak. Az az igazi nyereségük, hogy ameddig nem ismertek meg engem, addig rendszeresen duguláselháríttattak másokkal, külön erre gyűjtöttek, és emiatt örökké aggódtak. Amióta a módszereimet alkalmazzák, azóta jókedvűek ők is, a családjuk is.

A BIZTONSÁG A MEGELŐZÉSEN MÚLIK

A duguláselhárítás házilag is működik néha. De jobb a bajmegelőzés, aminek módja minden helyen más és más. Ugyanis nincs két egyforma dugulás. A legtöbb az építőn múlik, mert ha a lejtésszöget, a rögzítési szabványokat, az átmérők bővítésének a szabályait betartotta, pontos csatlakozásokat épített, és rendeltetésszerű a használat is, akkor ott nincs soha dugulás.

A kezdődő dugulást pedig fel lehet ismerni, egy pici odafigyeléssel meg lehet szüntetni házilag is.

Egy alapos duguláselhárító szakember a munkája közben felfedezi az elváltozás helyét és okát. Ezt nem titkolja el, és azon kívül, hogy megmondja, még rá is írja a munkalapra. A környezetét tisztelő, együttműködő károsult pedig ennek tudatában cselekszik, ezért nála ugyanolyan okból már nem lesz legközelebb dugulás.

Kisebb duguláselhárítás házilag is megoldható, de még fontosabb a megelőzés. Egy kis odafigyeléssel rengeteg pénz megtakarítható.

MINDANNYIAN EGÉSZSÉGESEK VAGYUNK, A CSAPATOM GŐZERŐVEL FIGYEL ÖNRE ÉS A KÖRNYEZETÉRE, HOGY MINÉL GYORSABBAN MEGSZŰNJÖN A DUGULÁSA

A duguláselhárítás házilag is felfordulással, piszokkal jár. Ha mi végezzük, mindannyiunknak, Önnek is, nekünk is fontos az egészséges és tiszta munkakörnyezet.

Ügyfeleink imádják, hogy mi a higiéniára, a tisztaságra a legszigorúbban figyelünk. Nemcsak a COVID 19, a koronavírus idején, hanem mindig ügyelünk a steril, fertőtlenített gépekre, szerszámokra, kesztyűkre, lábbelikre, ruházatra, a munkakörülményekre, a munkavégzés színhelyére és főleg az ott élők életkörülményeire.

MI HIGIÉNIKUSAN HÁRÍTJUK EL A DUGULÁST,
ÉS TISZTASÁGOT HAGYUNK MAGUNK UTÁN

Hogy Ön ne piszkítsa be a kezét, 27 éve tiszta körülmények között dolgozunk és tisztán adjuk át a munkaterületet. Talán ezért sem volt még nálunk megbetegedés, sem sérülés.

Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk javasolt környezetkímélő egyszerű módszereinket az ügyfeleink is használják, ettől jobb a közérzetük, pozitívabb a lelkiviláguk, sikeresebb az életük, amit mindannyian kiemelnek.

Ha nem tudja, hogy mi legyen a következő lépése, akkor hívjon közvetlenül. A leggyorsabb, ha telefonon a problémáját elmondhatja a 06 30 5 200 600-on lévő non-stop ügyeletesnek.

Ide pedig SMS-t is küldhet: 06 30/396 2922

Most írja be a noteszébe, hogy ott lehessünk idejébe’:

dugulas.hu: +3630/5 200 600

ÜDVÖZLETTEL: 

Rácz Zsuzsa
alias DugiZsuzsi,
duguláselhárító specialista
27 éves gyakorlattal

Működési területünk: Budapest és környéke

Ügyelet: 30 / 2 500 600