Duguláselhárító specialista Budapesten. Miért minket válasszon?

Mi vagyunk az a duguláselhárító csapat Budapesten,
akivel Ön duguláselháríttatni akar!

 

  • Az egyik legrégebbi duguláselhárító cég vagyunk Budapesten

Nincs titkos telefonszámunk, valódi duguláselhárító cég vagyunk, valódi címünk van, bármikor elérhetőek vagyunk. Számlát, névjegyet adunk, meg garanciát, nem „szívódunk fel” egyik napról a másikra.

  • Közel 30 évnyi duguláselhárítási tapasztalattal rendelkezünk

Igaz, eleinte kineveltünk Budapesten sok duguláselhárító versenytársat, ugyanis 27. éve duguláselhárítunk folyamatosan. A legifjabb munkatársunk is már tizenegyedik éve duguláselhárít velünk, a többieknek pedig húsz év feletti gyakorlata van a duguláselhárításban, a csatornatisztításban, ami azt jelenti, hogy gyorsan elbánunk mindenféle dugulással.

  • Elégedett ügyfelek sokaságának örülhetünk

Gazdag duguláselhárító tapasztalataink révén már pontosan tudjuk, mi kell az ügyfélnek, és mindig az elvárását felülmúlva oldjuk meg a dugulással kapcsolatos gondját-baját. Sok-sok ügyfelünk ezért kedvel minket, ragaszkodik hozzánk, büszkén ajánl ismerőeinek, mert tudja, hogy velünk nem vall szégyent.

Duguláselhárító specialista Budapesten. Miért minket válasszon?A sárgavillogós duguláselhárító autóval hamar a helyszínre érünk, és olyan helyeken is megállhatunk, ahol egyébként tilos, ezzel sok időt megtakarítunk az ügyfélnek.

Büszkék vagyunk arra, hogy a legtöbb duguláselhárító munkánk a volt megrendelőink elégedett elbeszéléseiből van, akik sok-sok év után is legendákat mesélnek rólunk. Azért ajánlanak minket, mert igaz, hogy hamar végzünk, de ez alatt a pár perc alatt igazán felejthetetlen élményt kapnak, és rengeteg tudást a saját csatornájukról, aminek a létezéséről addig semmit sem tudtak, amíg nem volt dugulásuk.

Szívesen adunk ügyfeleinknek hasznos tanácsokat. Szeretik, amikor játékosan megtanítjuk őket a rendeltetésszerű, szabályos használatra, hogy véletlenül se legyen ismét ugyanott és ugyanattól a dologtól dugulás.

  • Higiénikus és ügyfélbarát duguláselhárító csapat vagyunk

Ügyfeleink hálásak, mert tiszteletben tartjuk otthonuk, munkahelyük rendjét. Dolgunk végeztével tisztaságot hagyunk magunk után.

A csatornamosó autónk teljes keresztmetszetben kihúzza a szennyet akár az eső- vagy a szennyvízcsatornából, és megszüntetjük a csatornaszagot.

  • Többet nyújtunk, mint várná

Ügyfeleink dicsekednek azzal, hogy kiderítjük, mi okozta a dugulást, ezt az átépítőknek akár le is filmezhetjük, meg a hiba pontos helyét a munkalapon is rögzítjük. A csatorna belső állapotáról készült filmmel rengeteg pénzt megtakarít az ügyfél, mert nem kell a teljes csatornarendszert átépíttetnie, elég, ha a hibát a meghibásodás helyén szüntetteti meg.

Sok ügyfél úgy érzi, hogy jóval többet kap tőlünk a pénzéért, mint amennyit elvárt, hiszen megismerhette a csatornája működését, és az a mi kezünktől jobban működik, mint új korában.

 

Duguláselhárító ügyelet és tanácsadás

duguláselhárítás ügyelet

 

Kapcsolódó duguláselhárítás oldalak

 

Duguláselhárítás ára

Duguláselhárítás árak Budapesten

Tudja, milyenek a duguláselhárítás árak Budapesten? Minden duguláselhárító más áron dolgozik. Mást is nyújt. Minden megrendelő ...
Tovább
Duguláselhárítási árak

Duguláselhárítás áraink

ÁRAINK nettó Ft-ban  Ha a fővárosi duguláselhárítási árak ügyében képbe szeretne kerülni, olvassa el ezt a ...
Tovább
Duguláselhárítás Budapest kerületek

Duguláselhárítás Budapest minden kerületében

Duguláselhárítás Budapest minden kerületében. Ügyelet, ingyenes tanácsadás, gyors duguláselhárítás.
  • Duguláselhárítást végzünk minden kerületben – legolcsóbban, ...
    Tovább

 

 


Itt is megtalál minket:

Facebook.com/DugiZsuzsi/

Duguláselhárítás-DugiZsuzsi-Facebook