Szivattyúzás Budapesten

Szivattyúzás Budapesten, ha esővíz vagy csőtörés miatt “elöntötte” a víz az épületet vagy a pincét! Hívjon minket!
Telefon: 30/5 200 600

 

Szivattyúzás

Hívása után gyorsan indulunk nagyteljesítményű szivattyúkkal.  Szivattyúzást Budapesten minden kerületben vállalunk.

A gyors szivattyúzás értéket ment!

Nagynyomású ipari szivattyúink 36.000 liter vizet tudnak felszívni egy óra alatt. Kiváló a 3 milliméterig felszívó szivattyú is. A nagy teljesítményű vizes porszívó pedig nemcsak teljesen felszívja, hanem még a szőnyegből is kiszivattyúzza a vizet, amitől a szőnyeg annyira elnehezülhet, hogy mozgatni is lehetetlen.

 

Sárga villogós szivattyús autónk messziről felismerhető.

Szivattyúzás alagsorból

Érdemes a szivattyúzást végző autó kiérkezéséig mindent akár a telefonjával lefotóznia, írjon leltárt a biztosító részére, aki az érthető és részletes árainkat, számláinkat, szakvéleményünket elfogadja.

Ha kéri, fertőtlenítünk is.

Telefon: +36 30 520 0600

Ha kell, nemcsak a csőtörés megszüntetéséhez küldünk ki szakembert, hanem professzionális duguláselhárítót is kaphat. A szivattyúzás után, a csőtörés megszüntetésekor vagy a duguláselhárításnál akciós kedvezményt kaphat.

Hét jól felszerelt szervizautónk várja az Ön hívását.

Szivattyúzás, duguláselhárítás, csatornamosás a profilunk.

Munkatársaink jól képzett duguláselhárító szakemberek, akik el vannak látva professzionális gépekkel (Rothenberger, Ridgid), beépíthető tartalék-alkatrészekkel. Ha telefonál, a szerelő öt percen belül visszahívja Önt, tájékozódik a hiba jellegéről, előre közli a várható árat, amely a munkalapon is rögzítésre kerül, és lehetőség szerint indul.

Áraink korrekt, reális, átlagos gyorsszolgálati árak.

Általában néhány óra alatt megjavítjuk az elromlott dolgokat. Méltányos összeget számítunk fel. Az elvégzett munkára garanciát vállalunk. Ha ajánl minket ismerősének, akkor még készpénzt érő zsetont is küldünk Önnek.

Szivattyúzás Budapesten

Hívjon most: 06 30/5 200 600

 

Keresési kifejezések: szivattyúzás Budapest, szivattyúzás Budapesten, szivattyúzás Budapest környékén, vízszivattyúzás, víz szivattyúzás, csatorna szivattyúzás, pince szivattyúzás

Megtalál minket itt is:

gyorsszolgalat.hu
Facebook/DugiZsuzsi

Duguláselhárítás Budapest