WC duguláselhárítás házilag

Eldugult a WC lefolyó? WC duguláselhárítás kellene?

WC duguláselhárítás házilag

Jó hír:
a WC duguláselhárítás házilag is megpróbálható.

Óvintézkedés 

WC duguláselhárítás előtt feltétlenül dugózza be a kádat, a túlfolyóra tegyen egy nedves rongyot, a mosogatót is dugózza le, és a túlfolyóba dugjon vizes rongyot, meg a mosdó bedugózása után annak túlfolyójába is tunkoljon egy rongyot. A legfontosabb: fürdőkád padlóösszefolyójára összehajtogatott vizes rongyot helyezzen, amire tehet egy teli vödör vizet is, hogy ne jöjjön fel a víz a pumpáláskor.

Fizikai módszerek WC duguláselhárításra

  • WC duguláselhárítás esetén első a WC-pumpa.
  • A WC duguláselhárítás sikerülhet úgy is, hogy a csészét feltölti vízzel a pereméig, hátha a víz súlya elmozdítja a dugót, és lefolyik a víz.
  • Ha csak lassan szívárgott el a víz a csészéből, akkor érdemes nyakon önteni egy-egy vödör vízzel. Ez akkora löketet ad hirtelen a dugulásnak, ha megmozdul, akkor talán meg is szűnik a dugulás.

Vegyszeres WC duguláselhárítás

Ha a fizikai megoldások révén nem múlt el a WC dugulás, akkor csak úgy próbálkozzon bármilyen vegyszerrel, ha megoldható a kereszthuzat, van védőfelszerelése, és úgy használja, ahogy az a flakonra van írva, különben nagyobb kárt okoz saját magának, mint amekkora az eredeti hiba.

WC duguláselhárítás ecettel

Soha ne próbáljon többféle vegyszert használni egyszerre, mert összeöntve egész családja egészségét vagy akár az életét is veszélyeztetheti!


Ha nem sikerül…

Önnek is elege van már az unalmas elméleti tanácsokból, amiket egyesével hiába próbált ki, nem segítettek, még mindig nem megy el a dugulás? Hívjon telefonon testre szabott, személyes tanácsért a 30/396-2922 számon, vagy állandó ügyeleti telefonszámunkon:

 

WC duguláselhárítás házilag

Budapest minden kerületében vállalunk duguláselhárítást,
gyorsan, szakszerűen, megfizethető áron, garanciával, sok éves tapasztalattal,
profi felszereléssel, ügyfeleink teljes megelégedésére.


Hogyan csináljuk mi a WC dugulás elhárítását?

Nem titkolunk semmit

 A gyorsaságunk oka a 80-90 százaléknyi előkészület, felkészülés, és amit Ön lát, az már csak 20-10 %. Ennek is a nagyobbik része a kötelező adminisztráció.

 Milyen az előkészületünk, a felkészülésünk?

Telefonügyeletesünk egy csomó konkrét kérdést feltesz a dugulásával kapcsolatban, ami alapján már tudja, milyen felszereléssel kit küldjön Önhöz.

Az előkészítő háttérembereknek pedig 35-27-12 évnyi duguláselhárításii tapasztalatuk van. Minden újabb helyzettel mindannyian újabb dolgokat tanulunk.

Minden munkatársunk jól képzett, egyikük 12 éve van ebben a szakmában nálunk, csőszerelő végzettségű, a másik pedig már több, mint 30 esztendeje imádja ezt a munkát. Alaposan ismerjük Budapestet, könnyen odatalálunk bárhová, a főváros csatornarendszerével pedig jól megbarátkoztunk.

Nagyon jó a csapatmunka a munkatársaink között, azonnal intézkedünk, ha bármilyen esemény van.


Még több információt talál a házilagos duguláselhárításról, ha ide kattint.

Itt is megtalál minket:
gyorsszolgalat.hu
dugulas.hu
Facebook.com/DugiZsuzsi/