Csatornatisztítás Budapesten

Hívjon, ha eldugult a csatorna!

Csatornatiszítás Budapesten és környékén
gyorsan, szakszerűen, garanciával.

Ügyelet: 06 30/5 200 600

 

Csatornatiszítás csatornatiszítás Mindig az adott helyzet határozza meg, hogy a csatorna tisztításának, mosásának melyik legcélszerűbb eszközét használjuk.

Végzünk Womás nagynyomású csatornatisztítást, levegővel, vízzel történő csatornatisztítást, és spirállal történő csatornatisztítást is.

Hogy a csatornatisztítás és csatornamosás eszközei közül mikor melyiket vetjük be, csatornatisztító szakembereink a csatorna állapotától, átmérőjétől, a szennyezés fokától és a szenny minőségétől teszik függővé.

Csatornatisztítás WOMÁVAL

A legalsó szinten lévő, illetve alagsori, pincei, udvari szakasz duguláselhárításának legjobb eszköze a WOMÁS csatornamosó. Csatornatisztítás esetén a WOMA nemcsak megszünteti a dugulást, hanem nagy mennyiségű és nyomású vízzel felhígítja a szennyvizet, emiatt rendkívül környezetkímélő csatornamosás, csatornatisztítás.

Csatornatiszítás

Az épület alatt vagy épületen kívül nagyobb a csatorna átmérője, ott a magasnyomású WOMÁS autóval történő csatornatisztítás, csatornamosás ajánlott, hiszen az teljes keresztmetszetben átmossa az esőcsatorna fekvő szakaszát, az épület szennyvíz-rendszerének alapcsatornáját, illetve a gerinccsatornát. A nagynyomású vízzel könnyedén kitisztíthatók az aknák is.

csatornatiszítás

Csatornatiszítás Womával

A WOMA tiszta vizét nagy nyomással engedik be az egészséges aknától a hibahelyig. A magasnyomás nem károsítja a csatorna belső oldalát. Ez a csatorna tisztításának leghatékonyabb módja.

Új épületek átadása előtt, vagy régi épület valamelyik lakásának a felújítása után is ajánlatos rendelni Womás csatornamosást, csatornatisztítást, méghozzá a teljes csatornarendszer átmosását, valamint a csatorna kamerázását.

Munkatársaink jól képzett duguláselhárító szakemberek, akik el vannak látva professzionális gépekkel (Rothenberger, Ridgid), beépíthető tartalék-alkatrészekkel. Ha telefonál, a szerelő visszahívja Önt, tájékozódik a hiba jellegéről, előre közli a várható árat, amely a munkalapon is rögzítésre kerül, és lehetőség szerint indul.

Csatornatisztítás áraink
korrekt, reális, átlagos gyorsszolgálati árak

Általában néhány óra alatt megjavítjuk az elromlott dolgokat. Méltányos összeget számítunk fel. Az elvégzett csatornatiszítási munkára garanciát vállalunk. Ha ajánl minket ismerősének, akkor még készpénzt érő zsetont is küldünk Önnek.

Hívjon most: 06 30/5 200 600

 

Megtalál minket itt is:

gyorsszolgalat.hu
Facebook/DugiZsuzsi

Duguláselhárítás Budapest