Mosogatódugulás a híres matematikusnál

Dugi-sztori


 

Híres matematikushoz hívtak duguláselhárítani a konyhába.

Az ember fantáziál. Egy matematikus annyira precíz lehet, hogy egy morzsát sem lehet találni a konyhájában. Biztosan róla találták ki, hogy milyen lehet a mérnöki pontossággal lerakott evőeszköz, ő lehet az a tipikus agglegény, ahol minden az élére van állítva, és mindent szimmetrikusan tesz a helyére. Az én matektanárom legalábbis ilyen volt.

Nagyon izgultam, hogy egy híresség rejtett zugát láthatom testközelből.

Nagyon meglepődtem, hogy egy öreg frottír fürdőköpenyben, és agyonnyűtt kedvenc papucsában, kócosan fogadott a professzo. Mert ugyi, a tévéből rendkívül elegáns, csokornyakkendős úriemberre emlékeztem.

Aztán jött az igazi meglepi, amikor három csemete kizúdult, élükön egy neveletlen kiskutyával, aki miatt kellett duguláselhárítani a konyhában. Ugyanis a lányok, hogy örömöt okozzanak a nagyiéknak, a mosogatóban fürdették meg a kiskutyát, miután hazahozták a sétáltatásból, mert úszni tanult a kutyus az összes budapesti tócsában.

Mosogatódugulás történet

A kép illusztráció (Forrás: lh3.googleusercontent.com)

Az ma még nem derült ki, hogy melyik lehet Bodri kedvenc úszásneme, de legközelebb inkább a kádban fürdetik meg a kutyust.

Tanulság

Azóta nem fantáziálok az ügyfélről! Az emlékeimben lévő matektanár egy különlegesség, ugyanúgy, ahogy minden ügyfelem is mind-mind különleges, egyedi.

Hát ez az én egyik emlékezetes mosogatódugulás-történetem…