Miért érdemes minket választani? Duguláselhárító Budapesten

Mi vagyunk az a duguláselhárító csapat Budapesten, akivel Ön duguláselháríttatni akar!

 

  • Az egyik legrégebbi duguláselhárító cég vagyunk Budapesten

Nincs titkos telefonszámunk, valódi duguláselhárító cég vagyunk, valódi címünk van, bármikor elérhetőek vagyunk. Számlát, névjegyet adunk, meg garanciát, nem „szívódunk fel” egyik napról a másikra.

  • 27 évnyi duguláselhárítási tapasztalattal rendelkezünk

Igaz, eleinte kineveltünk Budapesten sok duguláselhárító versenytársat, ugyanis 27. éve duguláselhárítunk folyamatosan. A legifjabb munkatársunk is már tizenegyedik éve duguláselhárít velünk, a többieknek pedig húsz év feletti gyakorlata van a duguláselhárításban, a csatornatisztításban, ami azt jelenti, hogy gyorsan elbánunk mindenféle dugulással.

  • Elégedett ügyfelek sokaságának örülhetünk

Gazdag duguláselhárító tapasztalataink révén már pontosan tudjuk, mi kell az ügyfélnek, és mindig az elvárását felülmúlva oldjuk meg a dugulással kapcsolatos gondját-baját. Sok-sok ügyfelünk ezért kedvel minket, ragaszkodik hozzánk, büszkén ajánl ismerőeinek, mert tudja, hogy velünk nem vall szégyent.

A sárgavillogós duguláselhárító autóval hamar a helyszínre érünk, és olyan helyeken is megállhatunk, ahol egyébként tilos, ezzel sok időt megtakarítunk az ügyfélnek.

Büszkék vagyunk arra, hogy a legtöbb duguláselhárító munkánk a volt megrendelőink elégedett elbeszéléseiből van, akik sok-sok év után is legendákat mesélnek rólunk. Azért ajánlanak minket, mert igaz, hogy hamar végzünk, de ez alatt a pár perc alatt igazán felejthetetlen élményt kapnak, és rengeteg tudást a saját csatornájukról, aminek a létezéséről addig semmit sem tudtak, amíg nem volt dugulásuk.

Szívesen adunk ügyfeleinknek hasznos tanácsokat. Szeretik, amikor játékosan megtanítjuk őket a rendeltetésszerű, szabályos használatra, hogy véletlenül se legyen ismét ugyanott és ugyanattól a dologtól dugulás.

  • Higiénikus és ügyfélbarát duguláselhárító csapat vagyunk

Ügyfeleink hálásak, mert tiszteletben tartjuk otthonuk, munkahelyük rendjét. Dolgunk végeztével tisztaságot hagyunk magunk után.

A csatornamosó autónk teljes keresztmetszetben kihúzza a szennyet akár az eső- vagy a szennyvízcsatornából, és megszüntetjük a csatornaszagot.

  • Többet nyújtunk, mint várná

Ügyfeleink dicsekednek azzal, hogy kiderítjük, mi okozta a dugulást, ezt az átépítőknek akár le is filmezhetjük, meg a hiba pontos helyét a munkalapon is rögzítjük. A csatorna belső állapotáról készült filmmel rengeteg pénzt megtakarít az ügyfél, mert nem kell a teljes csatornarendszert átépíttetnie, elég, ha a hibát a meghibásodás helyén szüntetteti meg.

Sok ügyfél úgy érzi, hogy jóval többet kap tőlünk a pénzéért, mint amennyit elvárt, hiszen megismerhette a csatornája működését, és az a mi kezünktől jobban működik, mint új korában.

 

Duguláselhárító ügyelet és tanácsadás

30/5 200 600

duguláselhárítás gyorsszolgálat, nonstop ügyelet

 

Kapcsolódó duguláselhárítás oldalak

 

Duguláselhárítás ára

Duguláselhárítás árak Budapesten

Tudja, milyenek a duguláselhárítás árak Budapesten? Minden duguláselhárító más áron dolgozik. Mást is nyújt. Minden megrendelő a legolcsóbb, a leggyorsabb, a legtisztább duguláselhárítást azonnal elvárja ...
Bővebben
Duguláselhárító Budapest

Miért érdemes minket választani? Duguláselhárító Budapesten

Mi vagyunk az a duguláselhárító csapat Budapesten, akivel Ön duguláselháríttatni akar!
  • Az egyik legrégebbi duguláselhárító cég vagyunk Budapesten
Nincs titkos telefonszámunk, valódi duguláselhárító ...
Bővebben
Duguláselhárítási árak

Duguláselhárítás árak nálunk

ÁRAINK nettó Ft-ban  A duguláselhárítási árak nálunk megfizethetőek, de természetesen tükrözik több évtizedes szakmai tapasztalatainkat, garanciával végzett gyors, alapos, higiénikus és megbízható munkánk minőségét is ...
Bővebben
Duguláselhárítás Budapest kerületek

Duguláselhárítás Budapest minden kerületében

Duguláselhárítás Budapest minden kerületében. Ügyelet és ingyenes tanácsadás: 30/5 200 600 ...
Bővebben

 

 

Itt is megtalál minket:

dugulas.hu , gyorsszolgalat.hu , Facebook

Duguláselhárítás házilag - Facebook