Tusoló, tus, zuhany, zuhanyzó-dugulás elhárítása házilag

Tusoló- vagy zuhanyzó-dugulás történt?
Szeretné házilag elhárítani?

Tusoló, tus, zuhany, zuhanyzó, zuhanyozó duguláselhárítása házilag

 

Jó hír:

A zuhanyzó-dugulás megszüntetését
házilag is meg lehet próbálni.
Súlyosabb esetben azonban érdemes szakembert hívni.


Az ember megrémül, amikor zuhanyzó-dugulást tapasztal: csak tocsog a vízben, mert az nem akar elcsorogni. Zuhanyozás közben egyre magasabb a víz szintje, mintha be lenne dugózva a lefolyó. Ilyenkor a szappanozás miatt még síkossá is válik az alja. Óvatosan kell kiszállni belőle.

Mit tehet a zuhanyzó-dugulás megszüntetésére?

Előveheti a csipeszét, és kiszedheti a lefolyóból a szőrszálakat, vagy egy L-alakra hajlított drótot körbeteker a szőrökön, és úgy húzigálja ki. Ha sikerül, felavathatja önnönmagát házi duguláselhárítónak. Megérdemli.

Ha nem megy, megvan a telefonszámunk.

Ha kipróbálta a zuhanyzó-dugulás elhárításának házi módszerét, de nem sikerült, akkor személyre szóló további tanácsért vagy gyors helyszíni segítségnyújtásért

hívja ügyeleti telefonszámunkat:

Tusoló, zuhanyzó dugulás elhárítása házilag

 


Budapest minden kerületében vállaljuk zuhanyzó-dugulás elhárítását is,
gyorsan, szakszerűen, megfizethető áron, garanciával, sok éves tapasztalattal, profi felszereléssel, ügyfeleink teljes megelégedésére.


Hogyan csináljuk mi
a zuhanyzó-dugulás elhárítását?

Nem titkolunk semmit.

 A gyorsaságunk oka a 80-90 százaléknyi előkészület, felkészülés, és amit Ön lát, az már csak 20-10%. Ennek is a nagyobbik része a kötelező adminisztráció.

 Milyen az előkészületünk, a felkészülésünk?

A telefonügyeletesünk egy csomó konkrét kérdést feltesz a dugulásával kapcsolatban, ami alapján már tudja, hogy milyen felszereléssel kit küldjön Önhöz.

Az előkészítő háttérembereknek pedig 35-27-12 éves duguláselhárításii tapasztalatuk van. Minden újabb helyzettel mindannyian újabb dolgokat tanulunk.

Minden munkatársunk jól képzett, egyikük 12 éve van ebben a szakmában nálunk, csőszerelő végzettségű, a másik pedig már több, mint harminc esztendeje imádja ezt a munkát. Alaposan ismerjük már Budapestet, könnyen odatalálunk bárhová, a főváros csatornarendszerével pedig jól megbarátkoztunk.

Nagyon jó a csapatmunka a munkatársaink között, azonnal intézkedünk, ha bármilyen esemény van.

 


Duguláselhárítás házi praktikákról ide kattintva is kérhet tanácsot!

 

Itt is megtalál minket:
gyorsszolgalat.hu
dugulas.hu
Facebook.com/DugiZsuzsi/