Szivattyúzás

Szivattyúzás, ha esővíz vagy csőtörés miatt “elöntötte” a víz az épületet vagy pincét! Hívjon minket! Gyorsan indulunk szivattyúzni.

Központi ügyelet: 30/5 200 600

szivattyuzas-elontott-a-vizHívása után gyorsan indulunk nagyteljesítményű szivattyúkkal.  Szivattyúzást Budapesten minden kerületben vállalunk.

A gyors szivattyúzás értéket ment!

Nagynyomású ipari szivattyúink 36.000 liter vizet tudnak felszívni egy óra alatt. Kiváló a 3 milliméterig felszívó szivattyú is. A nagy teljesítményű vizes porszívó pedig nemcsak teljesen felszívja, hanem még a szőnyegből is kiszivattyúzza a vizet, amitől a szőnyeg annyira elnehezülhet, hogy mozgatni is lehetetlen.

 

Sárga villogós szivattyús autónk messziről felismerhető.

szivattyuzas-elontott-a-viz-3

Érdemes a szivattyúzást végző autó kiérkezéséig mindent akár a telefonjával lefotóznia, írjon leltárt a biztosító részére, aki az érthető és részletes árainkat, számláinkat, szakvéleményünket elfogadja.

Ha kéri, fertőtlenítünk is.

Szivattyúzás ügyelet: +36 30 520 0600

Ha kell, nemcsak a csőtörés megszüntetéséhez küldünk ki szakembert, hanem professzionális duguláselhárítót is kaphat. A szivattyúzás után, a csőtörés megszüntetésekor vagy a duguláselhárításnál akciós kedvezményt kaphat.

Napi 24 órában 7 jól felszerelt szervizautónk várja az Ön hívását. Szivattyúzás, duguláselhárítás, csatornamosás a profilunk.

Munkatársaink jól képzett duguláselhárító szakemberek, akik el vannak látva professzionális gépekkel (Rothenberger, Ridgid), beépíthető tartalék-alkatrészekkel. Ha telefonál, a szerelő öt percen belül visszahívja Önt, tájékozódik a hiba jellegéről, előre közli a várható árat, amely a munkalapon is rögzítésre kerül, és lehetőség szerint azonnal indul.

Áraink korrekt, reális, átlagos gyorsszolgálati árak.

Általában egy-két óra alatt megjavítjuk az elromlott dolgokat. Méltányos összeget számítunk fel. Az elvégzett munkára garanciát vállalunk. Ha ajánl minket ismerősének, akkor még készpénzt érő zsetont is küldünk Önnek.

Hívjon most: 06 30/5 200 600

 

Keresési kifejezések: szivattyúzás Budapest, szivattyúzás Budapest környékén, vízszivattyúzás, víz szivattyúzás, csatorna szivattyúzás, pince szivattyúzás